D. Dobrev
Нови
Приноси: +0/-0
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« -: Март 28, 2008, 18:10:53 » |
|
Здравейте. Бих искал да разбера откъде и приблизително кога мога да получа следните сведения:
1. дата на първия тест; 2. дата на втория тест; 3. проект: - дата на задаване; - дата на предаване;
Благодаря ви предварително.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
branislav
|
 |
« Отговор #1 -: Март 31, 2008, 09:56:41 » |
|
Здравей, първият тест на курса ще е в третата седмица на април (14-20 април). За сега сме в процес на запазване на зала във ФМИ. Точната дата ще обявим на 1 април :-) по време на курса.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stella
Нови
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: Април 09, 2008, 19:32:51 » |
|
Здравейте. Ще може ли да ми кажете датата за първия тест, в коя зала ще бъде и от колко часа, защото нямах възможност да посетя последните 2 лекции и от там да получа тази информация. Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sedrik
Нови
Неактивен
Публикации: 13
|
 |
« Отговор #3 -: Април 10, 2008, 01:37:17 » |
|
Здравейте. Ще може ли да ми кажете датата за първия тест, в коя зала ще бъде и от колко часа, защото нямах възможност да посетя последните 2 лекции и от там да получа тази информация. Благодаря предварително. 15 април зала 325 18:00 - четните факултетни номера 19:30 - нечетните факултетни номера
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mira
Нови
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: Май 21, 2008, 09:47:16 » |
|
Zdraveite, iskam samo da popitam koga e krainiq srok za predavane na proektite i eventualno zashtitata?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
branislav
|
 |
« Отговор #5 -: Май 21, 2008, 10:01:07 » |
|
Здравей, крайният срок е 6 Юни. Проектите ще се проверяват на 7 и 8 Юни във ФМИ.
|
|
|
|
« Последна редакция: Май 22, 2008, 09:42:32 от branislav »
|
Активен
|
|
|
|
mira
Нови
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: Май 21, 2008, 10:05:55 » |
|
Blagodarq ti 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
spartak
Нови
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #7 -: Май 23, 2008, 11:44:31 » |
|
Е, нали беше Юли?  Това е много хубаво, че се прави датата преди сесията, но както всеки студент във ФМИ знае, в тези 2 последни седмици са всички контролни и просто според мен хората, които биха могли да си направят проекта ще са малко. Искам да попитам (да помоля), ако е възможно, наистина да се помисли и за втора дата веднага след края на сесията. При една голяма част от изборните дисциплини това е станало като практика, защото хората наистина нямат време за всичко, а искат да се справят отлично. Благодаря Ви предварително и се надявам, че това ще се вземе впредвид от Екипа!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tokay-Ihto
Нови
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: Май 25, 2008, 13:28:35 » |
|
Е наистина ще е добре да има дати и Юли месец. Освен, че всичко ни е наблъскано тази последна седмица от семестъра, сме и много хора на курса. Тези два дни ще е лудница. И аз моля да има дати през Юли месец.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Drone
Нови
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #9 -: Май 25, 2008, 13:59:45 » |
|
И аз подкрепям колегите - добре би било да има още една дата за проектите. Имам и един друг въпрос - как ще бъдат разпределни точките от тестовете, защото първочнално беше обявено, че ще са по 35т. за всеки тест, а въпросите се оказаха 30 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Joshi
Нови
Неактивен
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #10 -: Май 27, 2008, 18:19:59 » |
|
Хайде наистина да направите и някакви дати по-късно, понеже на всички студенти това са най-напрегнатите седмици от семестъра. Който иска да идва на сегашните дати, а който е зает - през време или след сесията. Така ще може всеки да успее да се подготви (стига да не го мързи  ) по всичко. Надявам се, че ще размислите и ще сложите и други дати.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
vpopov
|
 |
« Отговор #11 -: Май 27, 2008, 23:16:54 » |
|
Здравей,
В моменте обсъждаме вариант и за други дати.
Поздрави, Венцислав
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
BatMitko
Нови
Неактивен
Публикации: 7
|
 |
« Отговор #12 -: Май 31, 2008, 23:28:52 » |
|
Здравейте, Поне кажете със сигурност дали ще има (а пък после кога точно)? Че сега е доста натоварено с контролни и проекти преди сесията.
Поздрави, Митко
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
vpopov
|
 |
« Отговор #13 -: Юни 01, 2008, 21:43:22 » |
|
Здравей, Ще има втора дата на защита - 12.07.2008 - обявено е в новините на сайта на курса http://patterns.dev.bg
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|