DEV.BG Форуми
Май 20, 2012, 16:00:40 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Начало   Помощ Търси Вход Регистрирай се  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Compact Framework  (Прочетена 1352 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
tjivakova
Нови
*

Приноси: +0/-0
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« -: Юни 18, 2008, 12:46:06 »

Здравейте,

имам следния проблем:
разработвам приложение за Windows CE 5.0, като операционна система не поддържа български в регионалните настройки. Приложението ми се връзва чрез VPN  към SQL Server 2000, като collation-а на базата ми данни е Cyrilic_General_CS_AI, поради този факт при отваряна на връзката към базата ми данни се хвърля PlatformNotSupportedException.
Ако сменя collation-а на базата данни на Latin1_General_CS_AS, всичко върви перфектно, но това не е опция, тъй като реалната базата данни няма как да се промени.

Възможно ли е да се инсталира бг на уиндоуса или въобще съществува ли някакво решение на моя проблем(като изключим смяна на устройството)?
Активен
newby
Нови
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: Юни 18, 2008, 13:26:00 »

Незнам това дали може да ти бъде от полза:

http://handheld.softpedia.com/get/Educational/Languages/Bulgarian-Language-Extender-for-Pocket-PC-20704.shtml
Активен
tchimev
Нови
*

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #2 -: Юли 20, 2008, 22:11:21 »

и ние имахме този проблем, трябва да се добави български език в regional settings
Активен

Signature.WriteLine("no code was written or harmed");
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: